Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی کی‌نژاد، روز شنبه در مراسم آغاز به کار ششمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز افزود: اسلام و تمدن اسلامی از همان آغاز به تولید علومی پرداخت که امروزه به علوم اسلامی معروف هستند و اندیشمندان اسلامی از همان شروع، برای تولید علوم اسلامی همزمان با تالیف به امر اقتباس و بومی سازی نیز توجه ویژه ای کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: بی‌توجهی محققان حوزه هنر و علوم انسانی به مبانی و آموزه های دینی موجب آسیب های جبران ناپذیر در حیات فردی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی می شود.

رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به اینکه نباید فراموش کرد که علوم انسانی روح سایر علوم است، گفت: رویکردهای سایر علوم و نقشه راه آنها را علوم انسانی ترسیم می‌ کند بنابراین هرگونه انحرافی در علوم انسانی موجب کج روی در همه زمینه های دیگر علوم می شود.

کی نژاد، با اشاره به جایگاه اهمیت هنر و علوم انسانی در انقلاب اسلامی و کشورمان ادامه داد: جریان اسلامی سازی هنر و علوم انسانی سال هاست که با سیاست گذاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و راه اندازی شوراهای اقماری مختلف مثل شورای تحول در علوم انسانی و هنر و یا مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، برای ۵۰ سال آتی توسط رهبر معظم انقلاب پیگیری می شود.

رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: اساسا تاسیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در همین راستا و در پاسخ به دغدغه های راستین رهبری در اسلامی سازی هنر بوده است.

کی نژاد، با بیان اینکه این دانشگاه، انجام این نوع فعالیت های علمی و فرهنگی را رسالت خود می داند، افزود: امید است این دانشگاه در امر گفتمان سازی هنر اسلامی در سطح ملی و بین المللی گام های موثری برداشته باشد.

وی یادآوری کرد: در همین راستا در ۲ دهه گذشته با برگزاری چندین برنامه ادامه دار بین المللی مثل جشنواره و کنگره بین المللی هنرهای اسلامی سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی، کنگره بین المللی معماری اسلامی و چندین برنامه ملی دیگر، طراحی و راه اندازی دهها رشته جدید در حوزه هنر و معماری و شهرسازی اسلامی و برگزاری کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی در این مسیر گام برمی دارد.

رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: برگزاری این برنامه ها تاکنون سبب شده جریان فعالی در حوزه تحول هنر با رویکرد اسلامی در کشور ترویج یابد و عملا بستر علمی نوپا در این حوزه فراهم شود و این نوپایی در بخش‌های مختلف و در راستای تعریفی روشن، مستدل و قابل دفاع از هنر اسلامی مبتنی بر مبانی دین و آموزه های اسلام و تربیت متخصصین این حوزه نمود پیدا کرده است.

کی نژاد، ادامه داد: برای تحول و بومی سازی علوم انسانی و هنر باید در میدان عمل و تسلط اساتید، محققان، دانشجویان و طلاب این حوزه انجام شود و ارایه نظریه های بروز و کارآمد از یک طرف و کاربست این نظریه ها جهت حل مشکلات اجتماعی حوزه علوم انسانی و هنر از سوی دیگر گام های ضروری در این زمینه است.

مهدی محمدزاده، رییس کمیسیون هنر اسلامی ششمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی نیز در این مراسم گفت: با تداوم این کنگره در سال های آینده با همکاری مجمع عالی علوم انسانی، می توان نسبت به گفتمان سازی بنیادین در حوزه هنر اسلامی اقدام کرد.

وی با اشاره به اینکه نشست‌های این کنگره به صورت مجازی در سه روز آینده برگزار خواهد شد، گفت: مقالات منتخب، از میان ۵۰ مقاله دریافتی دبیرخانه از محققان و متخصصان چهار دانشگاه خارجی ، ۱۲ دانشگاه و مرکز تحقیقات داخلی، داوری و انتخاب شده‌اند.

محمدزاده افزود: کنگره بین المللی علوم انسانی که توسط مجمع عالی علوم انسانی اسلامی طراحی و اجرا می‌شود، امسال در ششمین دوره خود، برای اولین بار کمیسیون هنر اسلامی را نیز به صورت مستقل دایر کرده و میزبانی آن را به دانشگاه هنر اسلامی تبریز، به‌عنوان مرکز دانشگاهی متخصص در این حوزه، واگذار کرده است.

به گزارش ایرنا، ششمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی از امروز چهارم تا هفتم دی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می شود.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز علوم انسانی دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز علوم انسانی آذربایجان شرقی تبریز علوم انسانی دانشگاه کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز علوم انسانی و هنر کی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا حمزه‌لو، در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

وی همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

کد خبر 6095130 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است