Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، محمدزاده دبیر علمی چهارمین جشنواره بین‎المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنر‌های اسلامی و صنایع دستی گفت: این جشنواره با حضور مهمانان و هنرمندان سرشناس کشور‌هایی از قاره‌های آسیا، اروپا و آفریقا ۲۳ الی ۳۰ خرداد ماه سال جاری برگزار می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: این جشنواره حاصل همکاری ۱۰ ساله تبریز وسازمان همکاری اسلامی (OIC) است، این سازمان پس از سازمان ملل، دومین نهاد بین‎المللی بوده و ۵۸ کشور از سه قاره آفریقا، آسیا و اروپا در این سازمان عضو هستند.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: مشابه این دانشگاه در کم‎تر جایی وجود دارد و تمامی رشته‎های هنری و ابزار‌ها و تجهیزات مرتبط با آن‌ها موجود در این دانشگاه موجود است، از این رو سازمان همکاری‎های اسلامی نیز تمایل به استفاده از این ظرفیت دارد.

وی با بیان اینکه اولین دوره از جشنواره بین‎المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنر‌های اسلامی و صنایع دستی با رایزنی دانشگاه هنر اسلامی با OIC در سال ۹۲ برگزار شد، افزود: پیشنهاد شد که این جشنواره هر دو سال یک بار برگزار شود، مراسم افتتاحیه چهارمین دوره از این جشنواره روز پنجشنبه (بیست و سوم خرداد ماه) و مراسم اختتامیه نیز سی‎ام خرداد ماه است.

معاون پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به حضور سخنرانان داخلی و خارجی در این جشنواره بیان کرد: دبیرکل مرکز تحقیقات تاریخ، فرهنگ و هنر جهان اسلام، وزیر تحقیقات، علوم و فناوری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون علم و فناوری رئیس جمهور و مشاور رئیس جمهور در امور زنان و خانواده جزو سخنرانان اصلی این برنامه هستند و از ۷۱ هنرمند مطرح جهان برای حضور در این همایش دعوت شده‌اند.

وی افزود: بازدید از این نمایشگاه از ۲۵ الی ۳۰ خرداد ماه برای عموم مردم آزاد است، هنرمندان مدعو به این مراسم در طول این جشنواره به خلق آثار هنری و اجرای زنده آن و هیات داوران نیز به داوری این آثار پرداخته و به ۱۸ هنرمند برگزیده در ۱۰ بخش هنری جوایزی اهدا خواهد شد.

وی اظهار کرد: اثرات برگزیده در این بخش به همراه آثار جشنواره‎های قبل در مجموعه هنر‌های اسلامی تبریز نگه‎داری می‎شوند و تلاش‎ها برای تعیین ساختمانی مناسب و بزرگ‎تر برای افتتاح موزه هنر‌های اسلامی است، همچنین مالکیت این آثار هنری برگزیده نیز توسط صاحبان آثار به تبریز داده می‎شود.

محمدزاده در پایان، برگزاری این جشنواره را دلیلی بر ارتباط خوب ایران با کشور‌های اسلامی و خط بطلانی بر تلاش رسانه‎های غربی مبنی بر ناامن نشان دادن ایران دانست و افزود: با وجود سیاه‌نمایی‎ها علیه ایران مبنی بر ارتباط محدود و کم رنگ ایران با کشور‌های اسلامی و دیگر کشورها، ۷۱ مهمان از ۳۰ کشور خارجی دعوت ایران برای شرکت در این جشنواره را پذیرفته‌اند، هنر تحریم شدنی نیست و مرز‌های تحریم را دور می‌زند.

فرهاد آخوندی، رئیس حوزه ریاست روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در ادامه این نشست با بیان این که این جشنواره در حالی برگزار می‎شود دانشگاه هنر اسلامی تبریز در آستانه ۲۰ سالگی برای سومین سال پیاپی به عنوان دانشگاه برگزیده کشور انتخاب می‎شود، گفت: این دانشگاه با ظرفیت‎هایی که دارد و با برگزاری این جشنواره، پروژه‎ای عظیم و بین‎المللی را رقم می‎زند.

وی تاکید کرد: برگزاری چهارمین جشنواره بین‎المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنر‌های اسلامی و صنایع دستی در شرایط ویژه کنونی ایران می‌تواند در نزدیک کردن کشور‌های اسلامی به هم با استفاده از قدرت هنر موثر باشد.

وی در پایان افزود: با توجه به همزمانی بیستمین سالگرد تاسیس دانشگاه هنر اسلامی با برگزاری جشنواره آریسکا از تمبر مخصوص این رویداد نیز در این جشنواره رونمایی می‏شود.

 

انتهای پیام/ش

 جشنواره بین‎المللی صنایع دستی با حضور ۳۰ کشور اسلامی در تبریز برگزار می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج و همکاری بسیج دانشجویی، نمایشگاهی از تولیدات صنایع‌دستی دانشجویان خلّاق برپا شد.   در این نمایشگاه، دانشجویان محصولات تولیدی و صنایع‌دستی خود را به معرض نمایش عموم گذاشتند.   از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه، خودباوری بر توانمندی‌های تولیدی دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی با هدف تقویت وضعیت اقتصادی قشر دانشجو، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از طریق پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای آموزش فراگیری جذب سرمایه‌گذار و فروش محصولات تولیدی در بازارهای تجاری است.   برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب می‌شود دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و علمی موجود در دانشگاه و استعدادهای خود، مهارت‌های جدیدی را کسب کنند که در آینده بتوانند با کارآفرینی فرصت‌های اشتغالزایی برای خود و دیگران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و عکس جاذبه‌های شیراز در سئول
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد