Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی محمدزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این هنرمندان، اساتید دانشگاه ها، محققان و پژوهشگران از کشورهای پاکستان، افغانستان، ترکیه، ترکمنستان، عراق، عمان، اردن، ازبکستان، تاجکستان، بوسنی، کریمه، بنگلادش، هندوستان، الجزایر، تونس، لیبی و مصر به مدت ۸ روز در این جشنواره حضور می‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این جشنواره شامل ۳ بخش همایش، نمایشگاه و رقابتی است که بخش اول آن در قالب همایش از ۲۳ تا ۲۵ خرداد در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می شود و در آن ۲۵ سخنران در حوزه‌های مختلف نقش زنان در صنایع دستی سخنرانی خواهند کرد و ویژگی این همایش اختصاص آن به جایگاه زنان در تولیدات هنری، اقتصاد خانواده و توسعه گردشگری در جهان اسلام است.

دبیر علمی چهارمین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی گفت: همزمان با اختتامیه بخش همایش، بخش دوم جشنواره در قالب نمایشگاه افتتاح و در آن آثار هنری هنرمندان تبریز، دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی و صنایع دستی هنرمندان ۳۰ کشور به نمایش گذاشته می‌شود.

محمدزاده، با بیان اینکه بازدید از نمایشگاه صنایع دستی جهان اسلام برای دانش آموزان، دانشجویان و عموم آزاد است، ادامه داد: این نمایشگاه از ۲۵ تا ۳۰ خرداد در محل این دانشگاه دایر خواهد شد.

وی یادآوری کرد: بخش سوم جشنواره رقابتی بوده و تمام هنرمندان جهان اسلام و هنرمندان ایرانی شرکت کننده در این جشنواره ۲ اثر به آن پیشنهاد کرده‌اند که یکی از این آثار را در مدت ۵ روز به صورت زنده اجرا می‌کنند و هیأت داوری بین المللی از کیفیت کار آنان بازدید کرده و به آن نمره می‌دهند.

دبیر علمی چهارمین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی با بیان اینکه ۳۰ خرداد برگزیدگان جشنواره معرفی و جایزه بین المللی و خلاقیت تبریز به آنها اهدا می‌شود، گفت: طبق تفاهم نامه، هنرمندان در قبال اخذ جایزه مالکیت اثر را به تبریز خواهند داد.

محمدزاده، با اشاره به اینکه آثار برگزیده متعلق به تبریز است، افزود: از ۳ دوره گذشته این جشنواره بیش از ۲۲۰ اثر نفیس و برگزیده صنایع دستی و از ۵۱ کشور اسلامی در مجموعه موزه هنرهای معاصر جهان اسلام گردآوری شده و این گنجینه ارزشمند فرهنگی و هنری برای آینده تبریز است.

وی گفت: موزه هنرهای معاصر جهان اسلام اولین و تخصصی‌ترین موزه جهان اسلام است که مجموعه‌ای از آثار صنایع دستی هنرمندان کشورهای اسلامی در آن به نمایش گذاشته شده است.

دبیر علمی چهارمین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی اظهار داشت: ۱۸ نفر به عنوان برتر در ۶ رشته این جشنواره معرفی می‌شوند که به ترتیب به نفرات اول تا سوم هر کدام ۳ هزار، ۲ هزار و یک هزار دلار یا در صورت تمایل نفرات برتر معادل آن کالای فرهنگی و هنری مانند فرش تبریز به عنوان جایزه پرداخت می‌شود.

محمدزاده، ادامه داد: این جشنواره در ۱۰ حوزه مختلف صنایع دستی و گروه دست بافته‌ها، هنر و صنایع فلزی، هنر و صنایع چوبی، هنر و صنایع شیشه، هنر و صنایع چرم، سفال و سرامیک و تذهیب و نگارگری برگزار می‌شود.

وی گفت: چهارمین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز حاصل ۱۰ سال تلاش و تداوم همکاری بین تبریز و سازمان همکاری اسلامی (کنفرانس سران) برای توسعه هنر و صنایع دستی بوده و دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشگاه تخصصی هنر اسلامی در جهان میزبان این جشنواره است.

نخستین دوره جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در سال ۹۲ برگزار شد و در حال حاضر و براساس پیشنهاد دانشگاه هنر اسلامی این شهر به صورت دو سالانه برگزار می شود.

۸۰۲۳/‏۳۰۷۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۲۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگ و ارشاد بوشهر، سید محمد هاشمی در آئین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در بوشهر گفت: ششمین جشنواره روستایی عشایری رضوی بوشهر از یک عمق و پیشرفت هنری برخوردار بود و از این جهت از داوران و دست‌اندرکاران جشنواره تشکر می‌کنیم.

وی افزود: تلاش می‌کنیم این جشنواره در سال بعد مردمی‌تر و از نظر گستره جغرافیایی در ابعاد وسیع‌تری اجرا شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: استقبال و حضور پرشور مردم نشان از الطاف و دلدادگی مردم به ساحت شمس الشموس حضرت رضا (ع) می‌باشد و تلاش می‌کنیم این رویداد ملی را در هشت روستا از سراسر کشور برگزار کنیم.

هاشمی تصریح کرد: این جشنواره در پنج دوره قبل در روستای کردر رضوی از میناب هرمزگان برگزار شد و امسال علاوه بر آن اجرا در هرمزگان، مردم پرشور و میهمان نواز روستای سرکره دشتستان میزبان این رویداد ملی هستند.

وی در خصوص جشنواره بین المللی امام رضا (ع) گفت: جشنواره بین المللی امام رضا (ع)، جشنواره‌ای مبارک و ایمانی است که بیست و یکمین دوره را طی می‌کند و در رشته‌های متعدد فعالیت دارد. در دوره بیست و یکم این جشنواره نه تنها به‌صورت معمول برگزار شد بلکه هم از جهت مردمی بودن و هم از جهت توسعه کار و هم از جهت عمق فنی و کارشناسی بسیار رشد کرده است و جوانه‌های دیگری هم زده است از جمله جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان که اختتامیه آن در آبان برگزار خواهد شد.

ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری آسمان هشتم با حضور پرشور مردم و مسئولان کشوری و استان در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین به کار خود پایان داد.

کد خبر 6095562

دیگر خبرها

  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد