Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، مراسم اختتامیه نمایشگاه قرآن و عترت تبریز، امروز با حضور حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، حجت الاسلام حمیدمحمدی، قائم مقام و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور و جمعی از فعالان قرآنی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برنامه ریزی برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن
حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی ال هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، در این مراسم گفت: باید برنامه‌ریزی‌های کلان برای داشتن 10 میلیون حافظ قرآن در کشور انجام شود. وی، ضمن قدردانی از دست اندرکاران جهت برپایی این نمایشگاه، اظهار کرد: این اقدام بسیار ارزشمند و در فرهنگ جامعه بسیار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: باید از این فرصت‌ها برای توسعه فرهنگ قرآنی و هنری نهایت بهره را ببریم؛ چرا که قرآن سرمایه‌ای برای تاریخ بشریت است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای افزایش حافظان قرآن در کشور و استان، خاطرنشان کرد: تمامی مسئولان باید در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشند تا ضمن شناسایی تعداد افراد حافظ قرآن در استان، تعدادشان را افزایش دهیم.

مسئولان در جهت ایفای سهم استان در راستای حفظ قرآن کریم کوشا باشند
محمدمحمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در این مراسم با تاکید بر اینکه برنامه‌های گسترده‌ای در سال جاری در حوزه قرآن و عترت تدارک دیده‌ایم، گفت: امید است این برنامه‌ها تا پایان سال جاری محقق شوند.وی، با بیان اینکه امسال نمایشگاه قرآن از ویژگی خاصی برخوردار است، اظهار کرد: نمایشگاه قرآن هر ساله همزمان با نمایشگاه کتاب برگزار می‌شد و 800 هزار نفر از آثار مکتوب این نمایشگاه‌ بازدید می کردند که امسال این نمایشگاه از عنایت ویژه‌ای برخورداربود و بخش خصوصی این مسئولیت را عهده‌دار شده و واگذاری برگزاری این نمایشگاه به بخش خصوصی جهت توسعه آن حائز اهمیت می‌باشد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی ادامه داد: تمامی مسئولان باید در جهت ایفای سهم استان در راستای حفظ قرآن کریم کوشا باشند.

تاثیر هنر در جامعه برای تمامی جهانیان آشکار است حجت الاسلام سید جلال شربیانی، رئیس دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، تبریز نیز در این مراسم گفت: دانشگاه هنر اسلامی تبریز با هدف رشد و توسعه فرهنگ قرآنی تاسیس شده، امید است بتوانیم در این زمینه گام‌های موثری برداریم. وی، با بیان اینکه هنر به عنوان رسانه‌ای صامت برای جهانیان آشکار است، افزود: امروزه تاثیر هنر در جامعه برای تمامی جهانیان آشکار است و دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای جامعه عمل پوشاندن به فرهنگ اسلامی، دینی و تربیت هنرمندان متعدد گام‌های موثری برداشته است که آثار فارغ التحصیلان این دانشگاه نماینگر توسعه این شهر در فرهنگ اسلامی و قرآنی است.
رئیس دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، با اشاره فرش نفیس که دستبافت فارغ التحصیل این دانشگاه می باشد، ادامه داد: این قرآن یادگار عظیمی برای آیندگان نظام جمهوری اسلامی است و این یک نکته‌ای برای فعالیت ارزشمند ما در زمینه فرهنگ قرآنی بوده است.
شربیانی هدف دانشگاه هنر تبریز را احیا کردن هنرهای فراموش شده عنوان و تصریح کرد: امروزه شاهد فراموشی هنر در کشور هستیم؛ بنابراین دانشگاه هنر اسلامی به منظور احیا کردن این هنرهای فراموش شده فعالیت می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: امید است در بخش های تحصیلات تکمیلی هنر های اسلامی در تبریز گام های موثری برداریم و طرحی نو در عرصه هنر و فرهنگ جامعه اسلامی ایجاد کنیم .
گفتنی است نمایشگاه یاد شده با هدف شناسایی، معرفی و نمایش آخرین دستاوردهای قرآنی در حوزه‌های فرهنگی، هنری و علمی و همچنین زمینه سازی مناسب برای آشنایی اقشار و گروه های مختلف با فعالیت‌های قرآنی و کمک به ارتقای کمی و کیفی برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی و در بخش‌های مختلفی همچون آثار نفیس هنری، رسانه‌های دیجیتال، عفاف و حجاب، انتشارات قرآنی، کودک و نوجوان، خانواده و هنر آشپزی رمضان برگزار شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است

رهبر انقلاب در پاسخ به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی درباره طرح «زندگی با آیه‌ها»، مرقوم فرمودند: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص جزئیات حرکت هم‌افزای ملی زندگی با آیه‌ها، نکات زیر را مرقوم فرمودند:

بسمه تعالی

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است. مراقب باشید در نیمه‌ی راه رها نشود.

پیگیری نکردن کار‌ها و روزآمد نکردن برنامه‌ریزی‌ها آفت بزرگ سرفصل‌های شوق‌انگیز است.

در باب قرآن، کار لازم ابتدایی، فهم معانی کلام خداوند است و البته حفظ هم بسیار مهم است.

گفتنی است؛ پویش ملی زندگی با آیه‌ها با محوریت حفظ موضوعی آیاتی از قرآن کریم در ماه رمضان با مشارکت بیش از ۱۰ میلیون نفر و محوریت ۳۰ آیه کلام الله مجید برگزار شد.

دیگر خبرها

  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد