Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، حجت الاسلام حمید محمدی در آیین اختتامیه نمایشگاه قرآنی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اظهار کرد: قرآن کریم دارای دو بعد معارفی و هنری است که با بعد معارفی، قرآن در عقل‌ها و با بعد هنری در قلب‌ها نفوذ کرده است؛ بنابراین زمانی می‌توانیم بستری در این زمینه فراهم کنیم که در بخش هنری گام‌های موثری برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اگر ما قلب‌های جوانان را با بخش‌های هنری جذب قرآن نکنیم، بیگانگان با استفاده از ترفند و ابزاهای هنری ما از این ظرفیت نهایت استفاده را به عمل می‌آورند.
قائم مقام و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با اشاره به پیشگام بودن تبریز در جشنواره هنرهای دیجیتالی، افزود: این یک ظرفیت عظیمی است که در شهرهای دیگر کمتر دیده می‌شود.
حجت الاسلام محمدی، توجه به ابعاد هنری قرآن را عالی‌ترین نوع تربیت نسل جوان دانست و گفت: توجه به ابعاد هنری قرآن امروزه در کارآمدی دین و کارسازی قرآن نسل جوان عالی ترین تربیت برای این نسل است تا بتوانند با استفاده از این شیوه در حوزه‌های هنری گام‌های اساسی برداشته و حقیقت قرآنی را دریابند.
وی اظهارکرد: آمادگی دانشگاه هنر اسلامی تبریز به منظور خدمت به قرآن در قالب‌های هنری، یکی از برترین اقدامات است.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به ضرورت همراهی ویژگی‌های ذاتی ایرانی در عرصه‌های مختلف هنری با محتوای غنی قرآن، ادامه داد: باید ویژگی‌های ذاتی ایرانی که در عرصه هنر بی‌نظیر است را با محتوای غنی قرآن همراه کنیم؛ زیرا که این امر راهبری نسل جوان به سوی قله‌های عالی الهی و قرآنی و همچنین تحقق فطرت انسان را به دنبال دارد.
قائم مقام و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با بیان اینکه هنر، نماد تعالی روح انسانی است، اظهارکرد: اقدامات قرآنی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز بی‌نظیر است. بنابراین باید بودجه‌ای برای فعالیت کارهای فاخر در این دانشگاه تخصیص یابد.
نمایشگاه قرآن و عترت تبریز در بخش‌های مختلفی مانند آثار نفیس هنری، رسانه‌های دیجیتال، عفاف و حجاب، انتشارات قرآنی، کودک و نوجوان، خانواده و هنر آشپزی رمضان از سیزدهم خرداد تا نهم تیر در نگارخانه دانشگاه هنر اسلامی تبریز دایر بود.


منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۳۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است

رهبر انقلاب در پاسخ به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی درباره طرح «زندگی با آیه‌ها»، مرقوم فرمودند: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص جزئیات حرکت هم‌افزای ملی زندگی با آیه‌ها، نکات زیر را مرقوم فرمودند:

بسمه تعالی

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است. مراقب باشید در نیمه‌ی راه رها نشود.

پیگیری نکردن کار‌ها و روزآمد نکردن برنامه‌ریزی‌ها آفت بزرگ سرفصل‌های شوق‌انگیز است.

در باب قرآن، کار لازم ابتدایی، فهم معانی کلام خداوند است و البته حفظ هم بسیار مهم است.

گفتنی است؛ پویش ملی زندگی با آیه‌ها با محوریت حفظ موضوعی آیاتی از قرآن کریم در ماه رمضان با مشارکت بیش از ۱۰ میلیون نفر و محوریت ۳۰ آیه کلام الله مجید برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود